ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
در پوست و دانه انگور به ویژه نوع قرمز آن ماده ضد دیابتی وجود دارد که احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می دهد، اکنون که در فصل پاییز هستیم برخی میوه های این فصل از جمله مرکبات که منبع غنی از فیبر هستند می توانند در کاهش قند خون موثر باشند. مصرف برخی میوه ها به دلیل ویتامین هایی که دارند می توانند در پیشگیری از ابتلا به دیابت مفید باشند و از جمله آنها می توان به میوه های زرد رنگ و سبز رنگ اشاره کرد.
ممنون از مطالب آگاه کننده و مفید
امیدوارم مورد استفاده بوده باشد